Kingrun, Lanvigator

A KINGRUN, LANVIGATOR márkákat 18 évvel ezelőtt kezdték el gyártani kínai egyik legnagyobb gyárában, Shandong tartományban, amely az ázsiai gumigyártás fellegvára.

Hazánkban kevésbé ismert márkáról van szó, ugyanis kizárólagos importőrként a tavalyi év végén kezdtük meg ezeknek a kiváló minőségű és ár/érték arányú abroncsoknak a forgalmazását.

A 2000-es alapítás óta folyamatosan nőtt a vállalat minőségi termelése. Az idők folyamán kiemelkedő piaci szereplővé vált világszerte. Napjainkban már több mint egy millió gumiabroncsot értékesítenek évente, több százmillió dollár árbevétellel.

Jelen vannak világszerte, az összes kontinensen és a legnagyobb világkiállításokon is grandiózus módon képviseltetik magukat. Folyamatosan részt vesznek technológiai fejlesztésekben, nagyvállalati együttműködésekben és különböző innovációs folyamatokban, ahogy azt a csúcs márkák is teszik.

A tavalyi évben érvénybe léptek a párizsi egyezményre vonatkozó szigorú környezetvédelmi előírások, aminek sok gyártó nem felelt meg.

Ezzel szemben a KINGRUN gyártása már évekkel ezelőtt eleget tett a legmodernebb technológia elvárásoknak és minőségbiztosítási rendszerek meglétének és alakalmázásának.

Ennek tekintetében rendelkezik az összes elvárt minőségi biztosítási tanúsítvánnyal / DOT, ECE, ISO, S-MARK, CCC, GCC, SONCAP/ ami az amerikai és európai piacokra szükséges.

A KINGRUN  -a prémium márkákkal megegyezően- 1 év garanciát vállal a termékeire.

Termék katalógusunk itt érhető el!

Kiváló ár/érték arányú új gumiabroncsok a hazai forgalmazótól, akár 6 hónap gyártói garanciával.

  • Erős, oldalfal és peremerősített gumiabroncs szerkezet
  • Kifogástalan tapadás száraz és nedves útfelületeken
  • Komfortos gördülés és jó futásteljesítmény

Kingrun autógumi, gumiabroncs kínálatunk az alábbi linkre kattintva érhető el: Kingrun széles választékban.

Lanvigator autógumi, gumiabroncs kínálatunk az alábbi linkre kattintva érhető el: Lanvigator széles választékban.

KINGRUN ,,élvezze az utazást’’