Autógumi csere, autóabroncs javítás

Új gépekkel, modern technikával és figyelmes, barátságos, precíz hozzáállással várjuk minden kedves új és meglévő Ügyfeleinket autógumi cserére, gumiabroncs javításra!

Ön mondja meg mikor és hol szeretné a gumiabroncsait lecserélni, átszereltetni, megjavíttatni, legyen az telephelyünkön vagy bárhol ahol gondolja!

Gumiszerviz címe: 1174 Budapest, Bélatelepi út 60.

A telephelyi autógumi szerelés mellett a mobil gumiszerviz szolgáltatásunk kizárólag az Önök kényelmét szolgálja, csak mondja meg mikor és hol szeretné a gumicserét, defektjavítást, vagy TMPS szenzorok cseréjét, programozását illetve azok feltanítását az adott járműre.

Ön mondja meg mikor és hol szeretné a gumiabroncsait lecserélni, átszereltetni, megjavíttatni, legyen az telephelyünkön vagy bárhol ahol gondolja!

Telephely címe: 1174 Budapest, Bélatelepi út 60.

A telephelyi gumiszerelés mellett a mobil gumiszerviz szolgáltatásunk kizárólag az Önök kényelmét szolgálja, csak mondja meg mikor és hol szeretné a gumicserét, defektjavítást, vagy TMPS szenzorok cseréjét, programozását illetve azok feltanítását az adott járműre.

Új gépekkel, modern technikával és figyelmes, barátságos, precíz hozzáállással végezzük el a komplett gumicserét, gumijavítást, kerékcserét, centrírozást, TPMS programozást, szenzoros szelep cseréjét, feltanítását, legyen az telephelyi vagy mobil szolgáltatás.

Budapest terültén belül díjtalan kiszállással, kényelmi díj megfizetése mellett, ami valamivel több, mint a telephelyen történő gumicsere költsége.

Mobil gumiszerviz szolgáltatást esetén a hagyományos gumiszervizekkel ellentétben, a mi általunk nyújtott szolgáltatás során, nem kell külön autóba ülnie és várakoznia, valamint a gumiabroncsokat rakodnia, hordoznia.

Időpontot foglalok!

Kiváló ár- érték arányú téli, nyári és négyévszakos gumiabroncsok értékesítése.

Webáruházunkban több száz téli autógumi és nyári autógumi közül válogathat.
Téli gumiabroncsok és nyári gumiabroncsok széles választékban!

Hankook, Laufenn gumi nagykereskedés és gumiszerviz.

Megtekintem a kínálatot!

Tekintse meg továbbá kizárólagos importőri termékeinket!

Kingrun autógumi, gumiabroncs kínálatunk az alábbi linkre kattintva érhető el: Kingrun széles választékban.

Lanvigator autógumi, gumiabroncs kínálatunk az alábbi linkre kattintva érhető el: Lanvigator széles választékban.