Ön mondja meg mikor és hol szeretné a gumiabroncsait lecserélni, átszereltetni, megjavíttatni, legyen, az bárhol ahol gondolja!

A mobil gumiszerviz szolgáltatásunk kizárólag az Önök kényelmét szolgálja, csak mondja meg mikor és hol szeretné a gumicserét, defektjavítást.

Új gépekkel, modern technikával és figyelmes, precíz hozzáállással végezzük el a komplett gumicserét, mindezt a hagyományos gumiszerviznél kedvezőbben és olcsóbban.

Budapest terültén belül díjtalan kiszállással!

A hagyományos gumiszervizekkel ellentétben, a mi általunk nyújtott szolgáltatás során, nem kell külön autóba ülnie és várakoznia, valamint a gumiabroncsokat rakodnia, hordoznia.

Segítünk az abroncsokat megmozgatni valamint eltárolni, hogy arra se legyen gondja.

Időt és pénzt, továbbá üzemanyagköltséget takarít meg velünk, ugyanis az Önök által választott helyen és időben a munkahelyükön, bármilyen parkolóban vagy akár a bevásárlás során illetve az otthonában is elvégezzük a megrendelt szolgáltatást!

A céges flották esetében különösen ajánlott igénybe venni a szezonális átszereléseknél, gumicseréknél, a fent említett idő és költség megtakarítás miatt.

Ahogy a cég szlogenje szól,

Hívjon bizalommal, rendelje meg a kerékcserét vagy gumijavítást és biztosan nem fog csalódni!