Ön mondja meg mikor és hol szeretné a gumiabroncsait lecserélni, átszereltetni, megjavíttatni, legyen az telephelyünkön vagy bárhol ahol gondolja!

Telephely címe: 1174 Budapest, Bélatelepi út 60.

A telephelyi gumiszerelés mellett a mobil gumiszerviz szolgáltatásunk kizárólag az Önök kényelmét szolgálja, csak mondja meg mikor és hol szeretné a gumicserét, defektjavítást, vagy TMPS szenzorok cseréjét, programozását illetve azok feltanítását az adott járműre.

Új gépekkel, modern technikával és figyelmes, barátságos, precíz hozzáállással végezzük el a komplett gumicserét, gumijavítást, kerékcserét, centrírozást, TPMS programozást, szenzoros szelep cseréjét, feltanítását, legyen az telephelyi vagy mobil szolgáltatás.

Budapest terültén belül díjtalan kiszállással, kényelmi díj megfizetése mellett, ami valamivel több, mint a telephelyen történő gumicsere költsége.

Mobil gumiszerviz szolgáltatást esetén a hagyományos gumiszervizekkel ellentétben, a mi általunk nyújtott szolgáltatás során, nem kell külön autóba ülnie és várakoznia, valamint a gumiabroncsokat rakodnia, hordoznia.

Segítünk az abroncsokat megmozgatni valamint eltárolni a gumihotelben, hogy arra se legyen gondja.

Időt és pénzt, továbbá üzemanyagköltséget takarít meg velünk, ugyanis az Önök által választott helyen és időben a munkahelyükön, bármilyen parkolóban vagy akár a bevásárlás során illetve az otthonában is elvégezzük a megrendelt mobilgumiszerviz szolgáltatást!

A céges flották esetében különösen ajánlott igénybe venni a szezonális átszereléseknél, gumicseréknél, a fent említett idő és költség megtakarítás miatt.

GUMISZERVIZ_MOBIL GUMISZERVIZ_GUMIABRONCS KIS és NAGYKERESKEDELEM_GUMIHOTEL_TPMS PROGRAMOZÁS_TPMS FELTANTÁS_KÖNNYŰFÉMFELNI és KERÉKTÁRCSA JAVÍTÁS

GUMIABRONCS KIS és NAGYKERESKEDELEM

KINGRUN_APLUS_LANVIGATOR_CONTINENTAL gumiabroncsok hatalmas választékban a lehető legjobb árakon!

Ahogy a cég szlogenje szól,

Hívjon bizalommal, rendelje meg a kerékcserét vagy gumijavítást és biztosan nem fog csalódni!